Voor 1e kwaliteit perkplanten uit eigen kwekerij

POTGROND  

Kwaliteitspotgrond CULVITA

  • 20 ltr verpakking
  • 40 ltr verpakking
  • 70 ltr verpakking
 

Culvita Potgrond universeel voor 'n gezonde groei van al uw planten!

Waarvoor is deze geschikt:
Culvita Potgrond Universeel kan worden gebruikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten.

Waarvoor niet geschikt:
Dit product is niet geschikt voor zuurminnende planten. Gebruik voor deze planten Culvita Potgrond voor zuurminnende planten.

Eigenschappen:
Culvita Potgrond Universeel wordt samengesteld uit de beste veensoorten, gemengd tot een optimaal groeimedium. Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, uitgebalanceerde voeding voor 6 weken. Om de juiste pH-waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd.

Verkrijgbaar in 20, 40 en 70 ltr verpakking

Culvita kwekersgrond

is speciaal samengesteld uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen. Door jarenlange samenwerking met proffesionele kwekers zijn we tot de juiste samenstelling gekomen: Veenmosveen, tuinturf, cocos, klei, lavameel en organische mest. Deze samenstelling zorgt voor een luchtige structuur waardoor de wortels van de plant zich optimaal kunnen ontwikkelen. De toevoeging van klei zorgt ervoor dat water en meststoffen langer worden vastgehouden en daardoor langer beschikbaar zijn voor de plant. Lavameel zorgt voor verharding van het blad waardoor 'n betere weerbaarheid van de plnat tegen ziekte. De toegevoegde Culvita organische mest volstaat voor 'n periode van 3 maanden.